Dr. Mariëlle Vehmeijer

Dr. Mariëlle Vehmeijer
“Sommige anale problemen kunnen, hoewel ze grote gevolgen hebben voor de patiënt, toch met een relatief kleine ingreep worden opgelost.”

De vraag: ‘Waarom werken in een focuskliniek?' is voor mij niet moeilijk te beantwoorden. De zorg is hier dusdanig efficiënt geregeld dat iedere patiënt centraal staat. Het is een geoliede machine, vanaf het moment dat de patiënt met een probleem binnenkomt tot het moment dat hij de kliniek weer verlaat. Het scheelt natuurlijk ook aanzienlijk dat je als chirurg niet voor acute chirurgische problemen wordt (weg)geroepen of gebeld, zoals helaas vaak het geval is in het ziekenhuis. Ook wordt hier veel tijd vrijgemaakt voor tekst en uitleg.
Sommige ziektes of problemen kunnen, hoewel ze grote gevolgen hebben voor de patiënt, toch met een relatief kleine ingreep worden opgelost. Deze operaties zijn goed in te plannen en dus ideaal om in de setting van een ZBC uitgevoerd te worden."

Dr. Mariëlle Vehmeijer-Heeman (1972) heeft vanaf 2001 haar opleiding genoten in het Kennemer Gasthuis te Haarlem, Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk en VUMC in Amsterdam. Ze onderbrak haar opleiding voor een proefschrift, het krijgen van drie dochters en een travel fellowship naar Shanghai, Boston, Texas en Sydney, gefinancierd door de Nederlandse brandwonden stichting. Vanaf 2010 heeft zij zich gespecialiseerd in de (laparoscopische) colorectale chirurgie in het VUMC. Sinds 2015 is dr. Vehmeijer-Heeman als proctoloog verbonden aan Xpert Clinics Proctologie.

  • BIG nummer
    09049341501
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02Maak een afspraak