Ervaring
Dhr. de Koning liet zowel zijn aambeien als skin tags verwijderen

Dhr. de Koning liet zowel zijn aambeien als skin tags verwijderen

"Ik had last van aambeien maar bleek ook skin tags te hebben"

Ik ben in Groot-Brittanië al een paar keer behandeld maar dat hielp niet

Dhr. de Koning (31): “Ik had al een paar jaar last van aambeien. In Groot-Brittanië, waar ik vandaan kom, ben ik drie keer behandeld met elastiekjes (Barron ligatie) maar het probleem werd er niet door verholpen. Toen ik vorig jaar in oktober voor mijn werk naar Nederland verhuisde, ging ik op zoek naar een oplossing. Zo kwam ik op de website van Xpert Clinics Proctologie terecht. De huisarts, bij wie ik een verwijzing ging halen, was positief over de kliniek. Dus heb ik gebeld voor een afspraak. Tot mijn verbazing kon ik al binnen een week terecht, indrukwekkend.

Mijn behandeling kon snel worden ingepland, wanneer het mij uitkwam

Aambeien zijn best een beetje gênant, maar dr. Vehmeijer ging er heel openminded en professioneel mee om. Tijdens het onderzoek was ze voorzichtig en ze legde precies uit wat ze ging doen. In eerste instantie stelde ze voor om elastiekjes te schieten, maar toen ik vertelde dat dit al drie keer eerder was gedaan, zonder succes, stelde ze een operatieve ingreep voor. Ook dat kon al snel gepland worden, maar ik wilde graag iets meer tijd om het te kunnen regelen. Heel fijn dat dat gewoon kon.
Het was de eerste keer dat ik een operatie zou ondergaan. De kliniek in Hilversum ligt op een rustige locatie. Het verplegend personeel is heel aardig en de persoonlijke aandacht vond ik heel fijn. De ingreep vond plaats onder narcose en toen ik wakker werd voelde het alsof ik gewoon geslapen had. Ik heb daarna wel wat pijn gehad, maar met de medicatie die ik meegekregen had was het zeker niet onhoudbaar. Toen ik op de tweede dag naar het toilet ging, merkte ik meteen al dat de ingreep effect had gehad. Het ging veel makkelijker. Wel heb ik erna nog een flinke bloeding gehad, dat was wel eng. Maar gelukkig bleek dit niet abnormaal te zijn.
Omdat ik zolang met aambeien heb gelopen, bleek ik ook marisken te hebben. In eerste instantie dacht ik dat de ingreep niet helemaal goed verlopen was, omdat er nog wat zat. Dr. Vehmijer stelde vast dat ik drie flinke skin tags had. Daaraan ben ik vervolgens ook geopereerd. Ook deze ingreep verliep prima en in de kliniek herkenden ze me nog. Het is fijn dat je gewoon alles kunt vragen, zelfs als het gekke vragen zijn. Ze geven uitgebreid antwoord en stellen je volledig op je gemak.

Alles wordt gewoon vergoed

Inmiddels gaat het heel goed, ik heb nergens last meer van. Ik vond het fijn om op de website ervaringen van anderen te lezen, dat was voor mij heel verhelderend. Als ik nog eens last krijg, ga ik zeker terug. En het is fijn dat alles gewoon vergoed wordt door de zorgverzekering.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02Maak een afspraak