Ervaring
De ervaring van Wioleta

De ervaring van Wioleta

Aambeien en marisken zorgden bij Wioleta voor vervelende klachten. Als jonge moeder wilde ze daar graag zo snel mogelijk vanaf.

Pijn door aambeien en marisken
Wioleta: “Soms had ik helemaal geen klachten, maar soms was het best erg. Ik had last van jeuk en pijn. Ook kon ik moeilijk zitten en naar het toilet gaan was heel pijnlijk. Ik dacht zelf dat het aambeien waren, maar de marisken bleken achteraf een groter probleem. De huisarts gaf me een vette crème tegen de aambeien. Dat hielp wel wat tegen de jeuk, maar voor de andere klachten helemaal niet. Ik ben teruggegaan en heb gezegd: ik wil graag naar een gespecialiseerde kliniek waar ze me kunnen helpen. Zij stuurde me toen naar Xpert Clinics.”

Naar het toilet
“Al tijdens de eerste afspraak met dr. Mariëlle Vehmeijer heeft ze de aambeien behandeld met elastiekjes (Barron ligatie). Dat duurde maar een minuut. De behandeling is niet comfortabel maar ik vond het ook niet pijnlijk. Daarna kon ik gewoon naar huis. Later voelde ik thuis wel aandrang, maar ik wist dat ik niet naar het toilet mocht gaan. Ik heb dus zo lang mogelijk gewacht. Toen ik de volgende dag naar het toilet ging, was dat wel spannend. Maar gelukkig ging alles goed.”

Heel snel terecht
“Tijdens het eerste consult constateerde dr. Vehmeijer al dat ik ook last had van marisken. Omdat ze zag hoe groot het probleem was, kon ik twee dagen later al terecht voor een behandeling. Heel snel dus! De ingreep zou in de ochtend plaatsvinden. In de kliniek was iedereen heel erg aardig. Ik werd ontvangen met een glimlach en kreeg duidelijke uitleg over wat er ging gebeuren. De ingreep vond plaats onder narcose en toen ik wakker werd kreeg ik koffie en thee met een koekje. Ik mocht dezelfde dag nog naar huis.”

Alles perfect
“De eerste twee dagen na de operatie heb ik wel wat pijn gehad, dat verwachtte ik ook. Het bloeden duurde wel wat langer dan verwacht, in totaal zo’n drie weken. Dat was niet fijn natuurlijk. Ik ben een jonge moeder en wil graag voor mijn kindje zorgen. Nu moest ik echt even rustig aan doen. Maar toen het bloeden eenmaal was gestopt, was alles perfect. Ik kan weer joggen, fietsen, naar de sportschool, met mijn baby spelen. Ik kan nu weer alles doen wat ik wil, zonder zorgen of ongemak.”

Geen taalbarrière
“Het is een goede beslissing geweest om naar Xpert Clinics te gaan. Ik kom uit Polen en spreek niet zo goed Nederlands. De taal was echter geen enkel probleem want de dokter, anesthesioloog en verpleegkundigen spreken allemaal goed Engels. Iedereen was heel hartelijk en behulpzaam. Tegen andere mensen zou ik willen zeggen: als je hulp nodig hebt, ga naar Xpert Clinics. Mijn leven is er in ieder geval een stuk beter door geworden!”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02Maak een afspraak