Ervaring
Dhr. Voermans liet zich behandelen aan een fissuur en skin tag door middel van botox

Dhr. Voermans liet zich behandelen aan een fissuur en skin tag door middel van botox

"De hele ingreep stelde eigenlijk niks voor. Al snel na de behandeling merkte ik verschil."

Ik had al maanden pijnklachten

Dhr. Voermans (74): “Ik had al een aantal maanden pijnklachten. Niet alleen bij de stoelgang maar eigenlijk de hele dag. Ik kon maar moeilijk zitten. De huisarts schreef in eerste instantie een zalfje voor, maar dat hielp niet. Toen heeft hij me doorverwezen naar Xpert Clinics Proctologie.

Tijdens het consult al snel de diagnose

Tijdens het consult heeft dr. Vehmeijer me onderzocht en de diagnose gesteld. Ik bleek een fissuur te hebben en een kleine mariske. De mariske heeft ze operatief verwijderd en het scheurtje is behandeld met Botox. Dat zou de druk moeten verminderen waardoor het scheurtje makkelijker geneest. Ik was wel enigszins bevreesd voor de ingreep, maar het is allemaal prima verlopen. Het is onder narcose gedaan, dus is heb er niks van gevoeld. Ik kwam snel weer bij en toen was het al gebeurd. De hele ingreep stelde eigenlijk niks voor.

Het viel allemaal reuze mee

Al snel na de behandeling merkte ik verschil. De eerste keer dat ik stoelgang had, was wel even spannend maar het viel allemaal reuze mee. Al vrij snel had ik nergens meer last van. Ik ben lang zonder klachten geweest maar nu voel ik toch weer iets. Veel minder dan het vroeger was, maar toch. Vorige keer ben ik er veel te lang mee blijven lopen, deze keer zal ik sneller een afspraak maken.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02 Plan een intake