Informatie voor huisartsen

Informatie voor huisartsen

Xpert Clinics Proctologie biedt totaalconcepten voor de behandeling van anale aandoeningen.

Veel patiënten lopen rond met anale klachten. Ook bij u in de praktijk. Daarom bieden wij een geaccrediteerde scholing aan waarbij we in gaan op diagnostiek en behandeling van anale problemen, met specifieke aandacht voor fissuren, fistels en hemorroïden.

Wat zijn de beste behandelmethoden, wat kunt u als huisarts zelf doen, wat is het nut van (zelf)medicatie en wanneer kunt u beter doorverwijzen. Door verdieping in de materie, kunt u uw patiënten betere zorg bieden. Voor een actueel overzicht van onze nascholingen verwijzen wij u naar: http://www.nascholingdoorverwijzer.nl/. Hier kunt u zich aanmelden voor één van onze scholingen.

Huisartsentelefoon

Voor direct contact tussen huisarts en een medisch specialist of voor het doorverwijzen van spoedgevallen heeft Xpert Clinics Proctologie een speciale huisartsentelefoon in het leven geroepen: 088 778 52 18. Heeft u specifieke vragen aan een van onze artsen of wilt u een afspraak maken voor doorverwijzing van uw patiënt? Bel dan met de huisartsentelefoon (lokaal tarief). Daarnaast bent u natuurlijk altijd van harte welkom op een van onze klinieken om eens mee te kijken. Bel ook hiervoor even met bovengenoemd nummer, dan staat er altijd iemand voor u klaar!

Zorgdomein

De gratis verwijsapplicatie ZorgDomein ondersteunt u als huisarts in het proces van verwijzen naar vervolgzorg. ZorgDomein heeft koppelingen met alle Huisarts Informatie Systemen (HISsen) en kan gebruikt worden voor verwijzing naar een specialist, maar ook voor het aanvragen van eerstelijns diagnostiek zoals radiologie, functieonderzoeken of scopieën.

U vindt in Zorgdomein alle locaties van Xpert Clinics Proctologie zodat u gemakkelijk en snel (binnen 5 werkdagen) uw patiënt met verwijsreden proctologische aandoening, kunt doorverwijzen naar de dichtstbijzijnde locatie.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02 Plan een intake