Informatie voor verwijzers

Waarom Xpert Clinics Proctologie?

Xpert Clinics Proctologie biedt totaalconcepten voor de behandeling van anale aandoeningen. Dit doen wij met behulp van de modernste apparatuur, de beste technieken en gespecialiseerde artsen. 

Xpert Clinics Proctologie heeft inmiddels 9 klinieken verspreid over heel Nederland. Bij anale klachten bieden wij zeer toegankelijke, gespecialiseerde en geïntegreerde zorg: diagnose, behandeling én vervolgtraject sluiten bij ons naadloos op elkaar aan. Dat levert zorg op van topkwaliteit met bewezen resultaat. Onze klinieken kennen korte toegangstijden. Uw patiënt kan altijd snel bij ons terecht voor een eerste consult.

Voor het verwijzen van uw patiënt kunt u gebruikmaken van ZorgDomein. Via ZorgDomein kunt u uw verwijsbrief makkelijk en snel digitaal verzenden naar de verschillende vestigingen van Xpert Clinics Proctologie.

Wilt u een patiënt doorverwijzen voor een consult of overleggen met één van onze specialisten? Of wilt u een spoedgeval doorverwijzen? Maak dan gebruik van onze speciale verwijzers telefoon: 088 778 52 18. U kunt ook een email sturen naar info@verwijder-dit.xpertclinics.nl.

Geaccrediteerde nascholing

Veel patiënten lopen rond met anale klachten. Ook bij u in de praktijk. Daarom bieden wij een geaccrediteerde scholing aan waarbij we in gaan op diagnostiek en behandeling van anale problemen, met specifieke aandacht voor fissuren, fistels en hemorroïden.

Wat zijn de beste behandelmethoden, wat kunt u als huisarts zelf doen, wat is het nut van (zelf)medicatie en wanneer kunt u beter doorverwijzen. Door verdieping in de materie, kunt u uw patiënten betere zorg bieden. 

Voor een actueel overzicht van onze nascholingen verwijzen wij u naar: 

nascholingdoorverwijzer.nl

Hier kunt u zich eenvoudig aanmelden voor één van onze scholingen.

Wachttijden

Onze klinieken kennen korte toegangstijden. Uw patiënt kan altijd snel bij ons terecht voor een eerste consultafspraak. Ook het behandeltraject kan op korte termijn gepland worden.

Wachttijden

Vestigingen

Xpert Clinics Proctologie heeft diverse hoofdvestigingen en poliklinieken. Op onze hoofdvestigingen vinden naast de consulten, diagnostiek, therapie en controles ook alle (grotere) operaties plaats. Op de poliklinieken vinden de consulten, diagnostiek, controles en kleinere ingrepen plaats. 

Vestigingen

Meelopen in de kliniek

Bent u benieuwd hoe wij een behandeling uitvoeren, ons zorgtraject doorlopen of hoe een dag op onze kliniek eruit ziet? Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor een meeloopdag met een van onze artsen. De meeloopdagen worden op aanvraag voor huisartsen georganiseerd. Na aanmelding neemt een van onze medewerkers contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze nascholingen, meeloopdagen,
onderzoeken en andere relevante zaken? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Aanmelden

Meer informatie voor verwijzers

Wilt u een patiënt doorverwijzen voor een consult of overleggen met één van onze specialisten? Of wilt u een spoedgeval doorverwijzen? Maak dan gebruik van onze speciale doorverwijzers telefoon: 088 778 52 18.

Voor het verwijzen van uw patiënt kunt u gebruikmaken van ZorgDomein. Via ZorgDomein kunt u uw verwijsbrief makkelijk en snel digitaal verzenden naar de verschillende vestigingen van Xpert Clinics Proctologie. U kunt ook een afspraak maken voor uw patiënt door te bellen met ons Informatiecentrum: 088 778 52 18 of een email te sturen naar info@verwijder-dit.xpertclinics.nl.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02Maak een afspraak