Informatie voor verwijzers

Xpert Clinics Proctologie biedt op verschillende locaties in Nederland totaalconcepten voor de behandeling van anale aandoeningen. Met behulp van de modernste apparatuur, de beste technieken en gespecialiseerde artsen. Onze specialisten hebben een schat aan ervaring en kennis voor het behandelen van aambeien, fissuren, wratten, fistels en marisken, waardoor we zorg kunnen leveren met bewezen resultaat. 

Onze klinieken kennen korte wachttijden. 

Actuele wachttijden

Verwijzen

Voor het verwijzen van uw patiënt kunt u gebruikmaken van ZorgDomein. Via ZorgDomein kunt u uw verwijsbrief makkelijk en snel digitaal verzenden naar de verschillende vestigingen van Xpert Clinics Proctologie.

Intercollegiaal overleg

Wilt u een patiënt doorverwijzen voor een consult of overleggen met één van onze specialisten? Of wilt u een spoedgeval doorverwijzen? Maak dan gebruik van onze speciale verwijzers telefoon: 

088 778 52 18 

U kunt ook een email sturen naar info@verwijder-dit.xpertclinics.nl.

Xpert Clinics biedt ook excellente medische zorg op het gebied van hand- en polszorg, handtherapie, oogzorg, ooglaseren, orthopedie en revalidatiezorg

Geaccrediteerde nascholing

Veel patiënten lopen rond met anale klachten. Ook bij u in de praktijk. Daarom bieden wij gratis geaccrediteerde nascholingen aan waarbij we in gaan op diagnostiek en behandeling van anale problemen, met specifieke aandacht voor fissuren, fistels en hemorroïden. Wat zijn de beste behandelmethoden, wat kunt u als huisarts zelf doen, wat is het nut van (zelf)medicatie en wanneer kunt u beter doorverwijzen. Door verdieping in de materie, kunt u uw patiënten betere zorg bieden. De nascholingen worden gepresenteerd door onze specialisten

Bekijk het overzicht en meldt u eenvoudig aan voor een van onze fysieke of digitale scholingen via Medische Scholing.

medischescholing.nl

Xpert Clinics organiseert het hele jaar door gratis geaccrediteerde nascholingen voor huisartsen in al onze vakgebieden (Orthopedie, Hand- en polszorg, Oogzorg en Proctologie) en worden zowel op locatie als online gegeven. We oragniseren continu nieuwe nascholingen. Meldt u aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Vestigingen

Xpert Clinics Proctologie heeft diverse hoofdvestigingen en poliklinieken. Op de poliklinieken vinden de consulten, diagnostiek, controles en kleinere ingrepen plaats. Op onze hoofdvestigingen vinden naast de consulten, diagnostiek, therapie en controles ook alle (grotere) operaties plaats. Bekijk hier onze vestigingen

Patiëntervaringen

Wij ontvangen patiënten in een kleinschalige, prettige omgeving. Er is tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht en gezamenlijk overleg over het behandeltraject. Patiënten geven ons daarom uitstekende waarderingen op Zorgkaart Nederland.

Onze specialisten zien honderden patiënten per jaar, waardoor ze sneller de juiste diagnose kunnen stellen. Lees hier hoe onze patiënten onze zorg hebben ervaren. 

Vergoeding

Alle zorg die uw patiënt ondergaat bij de medisch specialisten van Xpert Clinics Proctologie wordt door alle zorgverzekeraars volledig vergoed.

Meelopen in de kliniek

Bent u benieuwd hoe wij uw patiënt helpen, een behandeling uitvoeren of hoe een dag op onze kliniek eruit ziet? Op aanvraag kunt u een dag meelopen met één van onze artsen. Na aanmelding neemt één van onze medewerkers contact met u op om een afspraak in te plannen. Meldt u hier aan 

.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden over onze nascholingen, meeloopdagen,
onderzoeken en andere relevante zaken? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief voor verwijzers.

Aanmelden

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02Maak een afspraak