Ervaring
Dhr. W. Boot liet zijn aambeien operatief verwijderen

Dhr. W. Boot liet zijn aambeien operatief verwijderen

"Ik had al 30 jaar last van aambeien. Na een aantal behandelingen ben ik van alle klachten af."

Half Nederland heeft last van aambeien maar ik was er klaar mee

Dhr. Willem Boot (53): “Met klachten zoals aambeien blijf je heel lang lopen zonder naar een dokter te gaan. En als je dan gaat, hoor je opeens dat de helft van Nederland er last van heeft. Ik had nog nooit van iemand in mijn omgeving gehoord dat ze last hadden van anale klachten. Zelf ben ik er inmiddels heel open over. En nu komt opeens iedereen me vragen naar het adres van de kliniek waar ik behandeld ben!
Ik had al dertig jaar last van aambeien. Het waren de bekende klachten: een oncomfortabel gevoel, bloedverlies en pijn. Toen ik uiteindelijk naar de huisarts ging, stuurde die me door naar het ziekenhuis voor een vervelend darmonderzoek. Terwijl ik zelf echt wel wist dat het gewoon aambeien waren. “Het was gewoon om dingen uit te sluiten”, werd me verteld. Maar ik was er klaar mee.

Na mijn consult gelijk verbetering

Ik ben zelf op internet gaan zoeken en kwam al snel bij Xpert Clinics Proctologie terecht. Tijdens het eerste consult werd direct vastgesteld dat de klachten door aambeien kwamen. Er zijn toen meteen al elastiekjes gezet. Dat gaf gelijk een verbetering. Die elastiekjes zijn nog een aantal keren geschoten en uiteindelijk heeft dr. Mariëlle Vehmeijer tijdens een operatie de boel vastgezet. Ik was gewaarschuwd dat het pijn zou kunnen doen, maar ik heb daar niets van ondervonden. De volgende dag ben ik alweer aan het werk gegaan, alsof er niks was gebeurd. Daarin schijn ik overigens wel een uitzondering te zijn.

Alles keurig op afspraak

Bij Xpert Clinics Proctologie gaat alles altijd keurig op afspraak. De sfeer is heel gemoedelijk, er heerst een huiskamergevoel dat heel prettig is. Voor ik de operatiekamer in ging ben ik geholpen door een zeer aardige verpleegkundige. Alles liep op schema, om drie uur ben ik geholpen, om vijf uur zat ik alweer in de auto. En het resultaat is super: ik heb helemaal geen klachten meer.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02 Plan een intake