Ervaring
Dhr. Van den Oever had aambeien, nu niet meer

Dhr. Van den Oever had aambeien, nu niet meer

"Ik had weinig last van mijn aambeien maar wilde ze toch weghebben"

Ik kon sneller behandeld worden dan in het ziekenhuis

Dhr. Van den Oever (58): “Ik had al jarenlang aambeien maar de klachten waren beheersbaar. Ik heb dus lang gedacht: laat maar gaan, ik heb andere dingen aan mijn hoofd. Toen ik 55 werd heb ik een gezondheidscheck laten doen om alles te laten ‘repareren’ wat niet helemaal goed liep. De huisarts gaf me voor die aambeien een verwijsbrief voor het ziekenhuis. Ik was eerder al voor een oogoperatie naar het ziekenhuis geweest en mijn ervaring was dat het daar allemaal vrij lang duurt. Afspraken lopen er vaak uit en de organisatie is niet bijzonder efficiënt. Al googelend vond ik de website van Xpert Clinics Proctologie. Die zag er netjes uit en een behandeling kon er sneller worden gedaan.
 

Ik kon tijdens het consult al behandeld worden middels de Barron ligatie

De hele gang van zaken in de kliniek is mij goed bevallen. Alles is handig en praktisch georganiseerd, je weet precies waar je aan toe bent. Er was mij al verteld dat ik wellicht tijdens het eerste consult bij dr. Mariëlle Vehmeijer meteen al behandeld kon worden, en dat bleek inderdaad het geval. Dr. Vehmeijer heeft direct elastiekjes gezet. Daardoor waren de klachten al vrijwel verdwenen, maar helaas bleef de grootste aambei niet goed op z’n plaats zitten. Tijdens een operatie is deze vastgezet aan mijn darmwand zodat hij niet meer naar beneden kan zakken. De ingreep verliep heel soepel: ik werd onder zeil gebracht, werd wakker en kon weer naar huis. Ik heb helemaal geen pijn gehad, hoogstens wat ongemak.

De volgende keer wacht ik niet meer zo lang

Inmiddels zijn alle klachten helemaal verdwenen. Het is alsof het er nooit is geweest. Ook al waren de klachten fysiek niet beperkend, het is wel vervelend om bij de stoelgang steeds bloed te verliezen. Zeker wanneer je bloedverdunners moet slikken zijn bloedende aambeien geen pretje. En binnenkort komt er een bevolkingsonderzoek voor darmkanker aan, dan wil je ook geen bloed in je ontlasting hebben. Er waren dus allerlei goede redenen om het op te laten lossen. Nu ik weet hoe makkelijk het is om er vanaf te komen, zal ik een volgende keer zeker niet zo lang wachten.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02 Plan een intake