Ervaring
Aambeienbehandeling door middel van elastiekjes, een mariske door middel van een operatie

Aambeienbehandeling door middel van elastiekjes, een mariske door middel van een operatie

"Het grootste verschil is het gevoel. Het was niet groot maar ik voelde het zitten."

Ik heb mijn huisarts om een verwijzing gevraagd

Mevr. L: “Ik dacht dat ik een aambei had die naar buiten kwam. Echt veel klachten had ik niet, maar ik dacht: straks wordt het misschien erger. Iets wat er niet hoort te zitten, dat moet maar weg. Via Google vond ik een filmpje op YouTube van Xpert Clinics Proctologie. Dat vond ik wel positief klinken en van de informatie die ik vond werd ik enthousiast. Ik heb mijn huisarts gevraagd of hij een verwijsbrief wilde maken en heb vervolgens een afspraak gemaakt.

Dr. Vehmeijer was erg proffessioneel

Het eerste consult met dr. Vehmeijer was heel klantvriendelijk en open. Ze stelde me op mijn gemak maar was ook professioneel. Ik had er zeker vertrouwen in. Ik bleek aambeien te hebben, maar ook een mariske oftewel een skin tag. Voor de aambeien zijn twee keer elastiekjes geplaatst en daarna moest de mariske operatief verwijderd worden.
Die ingreep is onder narcose gedaan en toen ik even later wakker werd was het al gebeurd. Ik heb een soort van jetlag gehad, de dagen na de narcose. Verder heb ik er geen last van gehad. Het herstel is goed verlopen. Het grootste verschil is het gevoel. Het was niet groot maar ik voelde het zitten. Dat is nu weg en dat is veel plezieriger. Lichamelijk doet dit mij wel goed.

Verzekeringstechnisch handig om alles in 1 jaar te doen

Ik ben heel tevreden over de verpleegkundigen en ook over dr. Vehmeijer. En als ik dan toch een puntje van kritiek mag geven: verzekeringstechnisch is het handiger als je drie ingrepen in 1 jaar laat doen. Nu moest ik twee keer mijn eigen risico aanspreken. Ik heb daar niet bij stilgestaan toen ik voor het eerst naar de kliniek kwam, want ik wist niet dat er zoveel behandelingen zouden volgen. Had ik dat geweten, dan had ik alles in 1 jaar laten doen.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02Maak een afspraak