Ervaring
Dhr. de Vries onderging een aambeienoperatie bij chirurg M. Vehmeijer

Dhr. de Vries onderging een aambeienoperatie bij chirurg M. Vehmeijer

"Na 40 jaar was ik ineens klachtenvrij"

Al 40 jaar lang had ik last van aambeien

Dhr. de Vries (65): “Veertig jaar lang heb ik last gehad van aambeien. Het was goed te handelen, maar wegens bloedverlies, dat je nooit voelt aankomen, ben ik er toch diverse keren voor bij in totaal drie huisartsen geweest. Die verwezen me steeds door naar het ziekenhuis. Daar kreeg ik dan een vervelend darmonderzoek waaruit bleek dat er niets aan de hand was – mijn klachten bestonden blijkbaar niet.
Langzamerhand begon ik steeds meer last van die aambeien te krijgen. Op een gegeven moment had ik 24 uur per dag vochtverlies, dagelijks bloedverlies en andere lekkage, dat was best heftig. Ik moest voortdurend maatregelen treffen om te voorkomen dat ik mijn omgeving bevuilde. De huisarts schreef opnieuw een verwijsbrief uit, maar ik wilde niet meer naar het ziekenhuis. Daar had ik geen vertrouwen meer in.

In 15 minuten zag de chirurg al wat er aan de hand was

Via Google kwam ik op de website van Xpert Clinics Proctologie. Ik heb een afspraak gemaakt en tijdens het eerste consult had dr. Mariëlle Vehmeijer slechts 15 seconden nodig om te zien wat er aan de hand was. Op de website had ik al gelezen dat aambeien in 90% van de gevallen met elastiekjes behandeld kunnen worden, een kwestie van vijf minuten. Bij mij kon dat helaas niet. Ik moest dus een operatie onder narcose ondergaan.
Ik kreeg diverse recepten voor medicijnen mee, waaronder morfine, en op de bewuste dag ben ik naar de kliniek gegaan. Xpert Clinics Proctologie heeft een goed werkend team, professioneel en zakelijk, daar hou ik van. Voor ik het goed en wel wist deed ik mijn ogen weer open en was alles achter de rug. Ik voelde me snel weer redelijk helder en mocht toen naar huis.

In één keer goed

Na anderhalve dag ben ik al gestopt met de medicijnen, ik had echt nergens last van. En de klachten? Die waren van het ene op het andere moment over.
​​​​​​​Ik voel me nu een zeer opgeruimd mens. Voor de operatie heb ik nog aan dr. Vehmeijer gevraagd: het gaat toch wel in één keer goed? Zij had er alle vertrouwen in, en het is gelukt. Ik ben dus zeer tevreden.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02 Plan een intake