Ervaring
Dhr. Van der Well liet zich behandelen aan poliepen en marisken

Dhr. Van der Well liet zich behandelen aan poliepen en marisken

"De afwezigheid van vervelende pijnen, met name bij het toiletbezoek, is een absolute verbetering."

Klachten waar veel mensen mee rondlopen

Dhr. Van der Well (46): “Ik had last van inwendige poliepen en ook marisken. Niks dramatisch hoor, maar het gaf soms wat bloedingen en pijn. Het zijn klachten waar heel veel mensen mee rondlopen, zeker wanneer je wat ouder wordt is het bijna standaard. Als je dat met een relatief kleine ingreep op kunt lossen, waarom dan niet even de moeite nemen? Het maakt je leven zoveel aangenamer.

Tijdens het eerste consult een behandelplan

Ik was al eerder bij Xpert Clinics Proctologie geweest, dus de keuze was snel gemaakt. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop de zaken binnen de kliniek zijn geregeld, van de intake tot de eindcontrole. Tijdens het eerste bezoek stelde dr. Vehmeijer vast wat er aan de hand was en stemde ze af hoe het behandeltraject zou verlopen. In mijn geval kwam dat neer op een operatie. Ik wilde heel graag geholpen worden zonder algehele narcose en gelukkig was dat mogelijk. Ik vond het prettig dat daar zo transparant over gecommuniceerd werd. Een operatie is natuurlijk geen diner bij een sterrenrestaurant. Net als bij de tandarts lig je daar niet voor je lol. Maar al met al is de ingreep heel voorspoedig verlopen. Ik werd omringd door vier dames: de chirurg, de anesthesist en twee verpleegkundigen. De anesthesist praatte tijdens de operatie met me over mijn hobby’s en dat gaf een prettige afleiding. Na de ingreep was er eigenlijk niet veel meer aan de hand. Ik heb de dag erna al geen verband meer hoeven gebruiken en ook de medicatie heb ik nauwelijks nodig gehad.

Geen pijn en bloedingen meer

Inmiddels is het twee maanden geleden en ik heb geen last meer gehad. Geen enkele pijn en ook geen bloedingen meer, terwijl ik dat wel had verwacht.
De afwezigheid van vervelende pijnen, met name bij het toiletbezoek, is een absolute verbetering. En je voelt je ook hygiënischer en frisser, alleen dat al maakt zo’n behandeling de moeite waard.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02Maak een afspraak