Ervaring
Mevrouw H. is behandeld door dr. Mariëlle Vehmeijer. Haar aambei werd verwijderd door middel van een HAL-operatie.

Mevrouw H. is behandeld door dr. Mariëlle Vehmeijer. Haar aambei werd verwijderd door middel van een HAL-operatie.

"Ik heb spijt dat ik niet veel eerder ben gegaan"

Ik liep al een paar jaar met een aambei rond, maar je gaat er toch niet snel mee naar een dokter.

Mevrouw H. (69): “Ik liep al een paar jaar met een aambei rond, maar je gaat er toch niet snel mee naar een dokter. Op een gegeven moment kreeg ik last van vochtverlies omdat de aambei naar buiten puilde. Dan moet je steeds met inlegkruisjes werken, dat wil je niet. Mijn schoonzoon was al eerder bij Xpert Clinics Proctologie behandeld en die was heel tevreden. Vandaar dat ik mijn huisarts om een verwijzing naar Xpert Clinics Proctologie heb gevraagd.

De diagnose was snel gesteld

Dr. Vehmeijer keek en zag het meteen: de aambei was best wel groot. Ze zei direct dat operatief behandelen de beste optie was. Tijdens dat consult heeft ze nog wel een elastiekje geplaatst, maar ’s avonds was het alweer mis. Ik heb dus een afspraak gemaakt voor een operatie. Ik was blij dat ik snel terecht kon. Bij een HAL-operatie worden de bloedvaatjes afgebonden met een hechting. Het ging allemaal heel voorspoedig. Je krijgt een hele lijst aan pijnstillers mee voor na de ingreep, maar ik had niks nodig. Ik kon zelfs gewoon zitten.

Alles is perfect verlopen

Ik ben heel fijn geholpen en de aambei is heel goed verwijderd. Het is perfect gegaan allemaal. Helaas was er een kleine kans dat het terug zou komen en dat is inderdaad gebeurd. Ik heb er nu nog geen last van, maar ik blijf er deze keer niet te lang mee lopen. De drempel die ik eerste keer over moest, die is er niet meer. Ik heb spijt gehad dat ik toen niet eerder gegaan ben, dus ik trek nu zeker sneller aan de bel.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02 Plan een intake