Over Xpert Clinics Proctologie

Door onze specialisaties kunnen wij aantoonbare medische kwaliteit en een persoonlijke service bieden.

Xpert Clinics Proctologie

Xpert Clinics Proctologie biedt totaalconcepten voor de behandeling van anale aandoeningen. Met behulp van de modernste apparatuur, de beste technieken en gespecialiseerde artsen. Met korte wachtlijsten en nauwelijks met herhaalbezoeken. 

Xpert Clinics Proctologie is onderdeel van Equipe Zorgbedrijven, dit is een groep van gespecialiseerde klinieken, gevestigd door heel Nederland. Klinieken uit deze groep houden elkaar scherp en hanteren strenge normen en waarden.

Kwaliteit

Kwaliteit van zorg staat centraal bij Xpert Clinics Proctologie. Maar wat betekent dit in de praktijk? Waardoor heeft u de garantie dat er topkwaliteit geleverd wordt zowel voor, tijdens als na een behandeling? Bij Xpert Clinics Proctologie gaan we heel bewust met het begrip kwaliteit om.

Lees meer over ons kwaliteitsbeleid

Opvragen medisch dossier

Uw medisch dossier is op te vragen via deze pagina.

Medisch dossier

Informatie voor huisartsen

Xpert Clinics Proctologie biedt totaalconcepten voor de behandeling van anale aandoeningen.

Met behulp van de modernste apparatuur, de beste technieken en gespecialiseerde artsen. Als u bij uw patiënt anale klachten vermoedt en uw patiënt wil of moet zich daaraan laten behandelen, dan kunt u hem of haar doorverwijzen naar Xpert Clinic Proctologie. Uw patiënt kan snel terecht en wordt direct geholpen aan een adequaat behandelplan.

Alle informatie voor doorverwijzers

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02Maak een afspraak