Zo helpen we u

Wij helpen u graag. U bent van harte welkom op één van onze 8 vestigingen. Een team van specialisten staat voor u klaar.

Stap 1: Verwijzing van uw huisarts

Een afspraak maken is zo geregeld

Eén telefoontje en we plannen meteen een consult voor u in. U kunt hiervoor bellen naar ons informatiecentrum: 088 778 52 02, of laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op om een consultafspraak in te plannen wanneer het u uitkomt. In overleg met u wordt er een afspraak ingepland, in de vestiging van uw keuze.

U heeft een verwijzing nodig van uw huisarts voor het inplannen van een afspraak. Bij het inplannen van de afspraak is het handig onderstaande gegevens bij de hand te houden: 

  • Uw BSN-nummer 
  • Uw verzekeraar en polisnummer 
  • De naam van uw huisarts
Stap 2: Maak een afspraak

Adviesgesprek

U merkt het al tijdens uw eerste contact met onze kliniek: bij ons bent u geen nummer. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering, omdat we vinden dat uw wensen en verwachtingen heel belangrijk zijn. Tijdens het consultgesprek ziet u altijd de arts die u gaat behandelen. Hij of zij neemt de tijd om al uw vragen te beantwoorden en zal waar mogelijk meteen een behandeling uitvoeren. Wij doen er alles aan om het onderzoek en de behandeling voor u zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Xpert Clinics Proctologie beschikt over de beste behandelmethodes van aambeien en andere anale klachten, en we besteden veel aandacht aan pijnstilling. Een behandeling wordt bij medische indicatie vergoed door de zorgverzekeraar.

Stap 3: Consultafspraak met arts

Specialistische behandeling op maat

Onze specialisten kunnen snel en effectief aambeien en andere anale klachten behandelen. In onze klinieken wordt u discreet behandeld en staat uw privacy voorop. U ontmoet dan ook direct de specialist die u gaat helpen en kunt vaak al tijdens het eerste consult behandeld worden. Wij bieden u een veilige omgeving: kleinschalig maar superspecialistisch.

Stap 4: Behandeling & Nazorg

Ook ná de behandeling blijven we goed voor u zorgen

Na de behandeling moet u herstellen. Soms gaat dat snel, soms duurt het wat langer. Dan is het goed om te weten dat we er voor u zijn. De kliniek is bereikbaar voor vragen of als u zich zorgen maakt. Pas na de laatste controle, als u helemaal tevreden bent, nemen we afscheid van elkaar. 

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02Maak een afspraak