Dr. Willem van Gijn

Dr. Willem van Gijn
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Gijn, W. van is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
“Topzorg leveren met een gedreven specialistisch team in een rustige en persoonlijke omgeving.”
Locaties

“Bij Xpert Clinics Proctologie krijg ik de mogelijkheid om topzorg te leveren met een gedreven specialistisch team in een rustige en persoonlijke omgeving. Waar je als patiënt geen nummer bent en altijd wordt behandeld door dezelfde specialist (niet afgeleid door dienstpiepers, spoedoperaties en eerste hulp:).
Regelmatig vragen patiënten met anale klachten “Dokter, fijn dat u mij zo hebt geholpen maar waarom heeft u in vredesnaam voor dit vak gekozen?”
Het geeft voldoening anale klachten te behandelen waarmee mensen soms lang hebben rondgelopen. De behandeling hiervan vereist niet alleen uitstekende chirurgische maar ook net zulke goede sociale vaardigheden.
Omdat een patiënt met anale klachten soms (ook) een darmprobleem kan hebben en iemand na een darmoperatie soms ook anale klachten, is het fijn dat ik mijn kennis als chirurg- oncoloog en proctoloog kan combineren.”

Dr. Willem van Gijn (1977) slaagde in 2004 Cum Laude voor zijn artsexamen aan de Universiteit in Leiden. In 2013 rondde hij de opleiding Heelkunde af en in 2016 promoveerde hij aan de Universiteit Leiden met het proefschrift ‘: ‘Rectal cancer: developments in multidisciplinary treatment, quality control and European collaboration’. Naast de oncologische chirurgie heeft hij vele jaren ervaring in de behandeling van anale aandoeningen. Sinds februari 2018 werkt dr. Van Gijn bij de Xpert Clinics Proctologie in Den Haag en Rotterdam als proctoloog specialist in de behandeling van anale aandoeningen.

  • AGB code
    03-064040
  • BIG nummer
    49063132501
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02Maak een afspraak