Den Haag

Den Haag

Parkstraat 83
2514 JG Den Haag

Graag heten wij u welkom in onze vestiging in Den Haag. Met ons team willen wij u de beste zorg leveren in een prettige omgeving. Momenteel ontbreekt aan de buitenkant van het pand het logo/naambordje. Als u naar binnenloopt dan wijst de portier u de weg. 

Xpert Clinics Proctologie is onderdeel van Equipe Zorgbedrijven. Equipe Zorgbedrijven is een dynamisch, slagvaardig bedrijf waarbij de cliënt centraal staat. Voortdurend kijken we naar ons proces en hoe we het kunnen verbeteren, hoe het beter en vriendelijker kan voor u als patiënt. Wat we vandaag bedenken, passen we morgen toe om uw verblijf aangenamer te maken.

Ons team in Den Haag staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om te zorgen dat uw verblijf binnen onze kliniek goed verloopt. Mocht u onverhoopt niet helemaal tevreden zijn over onze service, laat het ons weten. Wij willen er alles aan doen om de zorg voor u slimmer, beter en vriendelijker te maken.

Let op: Wij zijn gevestigd in een kantoorpand genaamd “Haagsche Hof" op de parkstraat 83. Onder dit pand zit een parkeergarage waar je met Parkbee/Parkmobile betaald kan parkeren. Je kunt hier niet met pin of cash betalen.

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02 Plan een intake