Drs. Jean-Paul de Zoete

Drs. Jean-Paul de Zoete
“In de korte tijd dat ik mensen zie, proberen we samen de angst en schroom te overwinnen.”
Locaties

"Het is niet een vakgebied waar je van tevoren veel over hoort. Gaandeweg merk je dat er op dat gebied veel eer te behalen is, en dat je met relatief eenvoudige middelen mensen enorm kunt helpen. Proctologie is een zeer dankbare specialisatie, zowel voor de patiënt als voor mij als behandelaar.
In Nederland zijn er maar zeer weinig specialisten die zich volledig hebben toegelegd op anale klachten. Bovendien is de titel ‘proctoloog’ niet beschermd. Patiënten komen dus vaak bij een algemeen arts, een algemeen chirurg of een dermatoloog wanneer zij met anale klachten naar het ziekenhuis gaan.Bij anale klachten overheerst vaak schaamte. Juist met deze klachten is het belangrijk om meteen de juiste specialist te zien. Voor patiënten is het ook een enorm pluspunt als de specialist in kwestie ruime ervaring heeft op dit gebied. Bij Xpert Clinics Proctologie kan ik een persoonlijke benadering garanderen, waarbij patiënten steeds bij dezelfde persoon op controle komen. Dat spreekt me bijzonder aan. In de korte tijd dat ik mensen zie, proberen we samen de angst en schroom te overwinnen. Het is geweldig om te zien hoe opgelucht mensen mijn kamer verlaten.”

Drs. Jean-Paul de Zoete (1963) volgde de opleiding geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht. De specialisatie tot chirurg volgde hij aan het voormalige Diaconessenhuis in Eindhoven en aan het Academisch Ziekenhuis in Maastricht (AZM). In het AZM specialiseerde hij zich in de maag/darm-chirurgie (gastro-intestinale chirurgie) bij prof. Soeters en op het gebied van anale klachten bij prof. Baeten. “Tijdens mijn opleiding kwam ik voor het eerst in aanraking met proctologische aandoeningen, incontinentie en bekkenbodem problematiek.

  • AGB code
    03033587
  • BIG nummer
    19041470101
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02Maak een afspraak