Ervaring
Sophie onderging een behandeling van een anale fissuur

Sophie onderging een behandeling van een anale fissuur

"Ik had last van een scherpe pijn tijdens de ontlasting, en ook na de ontlasting had ik heel veel pijn, vaak gepaard met bloedverlies. Het ging maar niet over."

Sneller geholpen dan in het ziekenhuis

Sophie (27): “Ik bleek een anale fissuur te hebben, een scheurtje in de anus. De huisarts schreef me allerlei zalfjes voor maar die hielpen helaas niet. Daarna ben ik geopereerd in het ziekenhuis, maar ook deze operatie had niet het gewenste effect. Er werd een tweede operatie gepland. Toen ben ik in overleg met mijn zorgverzekering gaan kijken naar een kliniek waar ik sneller geholpen kon worden. Zo ben ik bij Xpert Clinics Proctologie terecht gekomen.

Het herstel verliep voorspoedig

Het eerste consult bij drs. De Zoete verliep heel erg prettig en rustig. Alles werd netjes afgedekt, er werd goed naar gekeken en meteen een beslissing genomen over de behandeling. Drs. de Zoete zou me gaan behandelen met Botox. In verband met de narcose moest een nieuwe afspraak gemaakt worden, maar ik kon al snel terecht. De ingreep verliep prima, ik heb geen pijn gehad en helemaal geen last van de narcose gehad. Het herstel verliep heel voorspoedig. Ik wist van tevoren dat het mogelijk was dat ik nog een keer terug moest voor een herhaalbehandeling, wat ook zo was. Maar sindsdien ben ik er ook helemaal van af.

Het personeel is heel vriendelijk

Ik ben heel erg tevreden over het resultaat, maar ook over de manier waarop ik behandeld ben bij Xpert Clinics Proctologie. Het personeel is heel vriendelijk en iedereen helpt je graag. Je kunt altijd bellen als je nog vragen hebt en wordt dan heel snel teruggebeld. Ik vond het echt heel erg prettig.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02 Plan een intake