Ervaring
Rien had een anale fissuur en liet zich behandelen

Rien had een anale fissuur en liet zich behandelen

"Ik ben al eens eerder behandeld voor anale klachten, maar deze keer bij Xpert Clinics Proctologie was echt een verschil van dag en nacht."

Alles werd keurig netjes besproken

Rien de Koning (53): “Zo menselijk en persoonlijk, je merkt gewoon dat ze meer tijd hebben. De anesthesist maakt een praatje, de verpleegkundige is zorgzaam. Alles werd keurig netjes besproken. Hier hebben de artsen nog echt aandacht voor je. Ik zit in een rolstoel en heb daardoor vaak last met de ontlasting. Nu had ik een anale fissuur wat heel pijnlijk was, en ook een stukje wildgroei. 

Veel sneller hersteld

Hiervoor was ik onder behandeling in het ziekenhuis, maar ik zat al heel lang te wachten tot ik eindelijk geholpen kon worden. Toen ik een advertentie van Xpert Clinics Proctologie zag heb ik gebeld – hier kon ik wel snel terecht. Voor de fissuur heb ik Botox injecties gekregen en de marisken zijn operatief weggehaald. Dat is allemaal onder narcose gebeurd en alles is heel plezierig verlopen. Wat ook opvallend is, is dat ik deze keer veel sneller ben hersteld. Drs. de Zoete vertelde dat hij tijdens de operatie nog extra verdoving heeft gegeven, die langer doorwerkte.
Ik heb dan ook helemaal geen napijn gehad, terwijl ik vorige keer zelfs morfine nodig had. En dat is natuurlijk heel prettig.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02Maak een afspraak