Ervaring
Silvia had een fistel, nu niet meer

Silvia had een fistel, nu niet meer

"In het ziekenhuis werd gezegd dat de fistel te diep zat maar dr. De Noo hielp me er vanaf."

Na elke ontlasting moest ik douchen

Silvia: “Vorig jaar januari had ik een anaal abces. Ik was daar buitengewoon ziek van en moest acuut naar het ziekenhuis voor een operatie. Daarna bleef ik last houden van de fistel, maar tijdens de nacontrole kreeg ik te horen dat ze me verder niet konden helpen. Het zat te diep dus de chirurg kon er niet bij. Zo’n fistel blijft maar jeuken, echt verschrikkelijk. Je voelt het de hele dag en ik heb een jaar lang na elke ontlasting moeten douchen.

Kundig en empathisch

Ik ben toen op internet gaan zoeken naar andere mogelijkheden en zo kwam ik bij Xpert Clinics proctologie. Toen ik belde kreeg ik meteen een heel deskundige dame aan de lijn. Ik heb uitgelegd wat mijn klachten waren en dat ik graag geholpen wilde worden. Zo kwam ik terecht bij dr. Mirre de Noo. Zij heeft goede referenties en is heel kundig, maar daarnaast ook aardig en empathisch. Ik werd echt serieus genomen. Terwijl de andere arts had gezegd dat de fistel te diep zat en ik maar moest wachten tot hij weer zou opspelen, kon zij er zo bij. Voor de operatie ben ik onder narcose gegaan en toen was de fistel zo weg.
Ik ben zo goed opgevangen, dat is echt fantastisch geweest. Dr. De Noo zei uit zichzelf: kom over drie weken maar even op controle als dat jou een rustig gevoel geeft. Dat vond ik heel attent van haar.

Wat een luxe

Het is nu helemaal genezen en ik heb geen last meer. Het is nog wel een klein beetje gevoelig, maar het is ontzettend fijn dat die fistel weg is. Bij vrouwen schijnen fistels minder vaak voor te komen; voordat ik het zelf kreeg wist ik ook niet wat het inhield. Maar als ik nu mensen met dezelfde klachten spreek, verwijs ik ze direct naar de kliniek. Je hoeft er niet uren te wachten, ze helpen je op tijd. En dr. De Noo is een fijne arts die haar vak verstaat. Wat een luxe dat je daar naartoe kunt.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02Maak een afspraak