Ervaring
Maaike liet zich behandelen aan marisken / skin tags

Maaike liet zich behandelen aan marisken / skin tags

"Na al die horrorverhalen op internet is het me alles meegevallen."

Lang lopen tobben met marisken

Maaike: “Wat je beter níet kunt doen als je last hebt van marisken ofwel skintags, is random gaan zoeken op internet. De horrorverhalen die je daar leest… Terwijl het best meevalt allemaal, als je maar de juiste verwachtingen hebt.
Aan de bevalling had ik marisken overgehouden. Ik heb er lang mee lopen tobben. Na het toiletbezoek kun je het niet schoonmaken zoals je zou willen en tijdens de intimiteit voelde ik me niet vrij. Ik wist dat ik er wat aan moest laten doen, maar je moet toch een drempel over. Ik had echt niet het idee dat ik de enige was, je praat er alleen niet zo makkelijk over. Tot ik hoorde dat een vriendin bij dr. Mariëlle Vehmeijer was geweest. Toen dacht ik: waarom doe ik zo moeilijk?”

Na twee dagen kon ik weer mijn dingen doen

Tijdens het consult zorgde dr. Vehmeijer voor een luchtige toon. Heel fijn, want dat maakt het toch minder beladen. Ze zegt gewoon wat ze denkt. ‘We gaan even kijken, o, je hebt een barbapappa,’ zei ze. Ze stelde voor om de marisken operatief te verwijderen. Dat zou betekenen dat ik een paar dagen vrij zou moeten nemen. Gelukkig kon ik het zo regelen dat ik na twee vrije dagen een weekend had. Dat zou moeten lukken.
Op advies van de dokter moest ik minimaal twee dagen op een harde ondergrond zitten om de zwelling te minimaliseren. Door een dik boek op de bank te leggen zat ik niet twee dagen op de grond of een stoel. Na die twee dagen kon ik weer mijn dingen doen. Ik kon normaal lopen had en geen pijn.”

Het is me alles meegevallen

Op gezette tijden nam ik de pijnstillers in en dat ging prima. Ik heb de gaasjes er wel wat langer tussen gelaten, zodat de huid niet kon smetten. Ook heb ik drie weken gespoeld na het toiletbezoek – ik had altijd een flesje water bij me. Omdat ik me goed had voorbereid en wist wat me te wachten stond, was het allemaal goed te doen. Na die horrorverhalen op internet is het me alles meegevallen.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02Maak een afspraak