Ervaring
De ervaring van Miranda

De ervaring van Miranda

Miranda had last van bloedverlies door aambeien. Na de behandeling door dr. Mirre de Noo durft ze weer lichte jurkjes aan.

Spontane bloeding door aambeien

Miranda: “Dit gele jurkje met witte stippen had ik aan toen ik een dagje op stap was met mijn schoonzussen. Opeens riep één van hen: wat heb jij nou? Op de achterkant van het jurkje zat een grote bloedvlek. Ik weet niet meer hoe ik bij de auto ben gekomen, maar ik voelde me vreselijk. Een jaar later gebeurde het weer. Na het douchen liep ik de badkamer uit en zag een enorm bloedspoor achter me. Twee dagen later ging ik uit eten en na afloop had ik weer een enorme vlek in mijn broek. Dat was zo gênant. Toen dacht ik: nu is het klaar. Dit wil ik niet nog een keer meemaken.

Aambeien verwijderd

Ik ben naar de huisarts gegaan en die zei: ‘We worden allemaal geboren met een sterretje en gaan allemaal met een roosje de kist in.’ Dat vond ik zo’n openbaring! De huisarts heeft me naar Xpert Clinics Proctologie verwezen. En daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor. Dr. Mirre de Noo constateerde wat ik eigenlijk al wist: ik had aambeien. Ze heeft eerst in twee behandelingen met elastiekjes de inwendige aambeien verwijderd. Dat viel wat tegen. Daarna zijn onder narcose met een brandend mesje de huidflapjes verwijderd. Dat viel alles mee!

Met de billen bloot

Dr. de Noo is heel meelevend en toegankelijk. Ze neemt alle schroom bij je weg. Je hebt het gevoel dat jij de enige bent die met de billen bloot gaat, maar zij ziet niet anders. Het is heel makkelijk om openhartig te zijn bij haar. Zij is een vrouw, dat scheelt ook.
Dr. de Noo adviseerde me om regelmatig op controle te komen, want misschien ben ik er gevoeliger voor. Nu laat ik het elk half jaar even nakijken. Als er iets zit, kan ik het meteen weg laten halen.

Ik voel me weer vrij

Achteraf denk ik: waarom heb ik het niet eerder gedaan? Ik voelde me diep ongelukkig door die spontane bloedingen. En ik was er altijd mee bezig dat niemand het zou zien, ook naar mijn man toe. Nu heb ik nergens last meer van. Sterker nog: morgen ga ik naar de sauna en kan ik zonder gêne uit het bubbelbad stappen. Ik voel me weer vrij. En ik kan vol vertrouwen weer lichte jurkjes aan, zonder bang te hoeven zijn dat ze bevuild worden.”

Maak een afspraak

Kampt u ook met anale klachten? Neem dan contact op met ons informatiecentrum. Zij helpen u met al uw vragen, zoeken de snelst beschikbare Xpert Clinics vestiging bij u in de buurt en plannen voor u een consult bij onze specialist.

Neem contact op

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02Maak een afspraak