Ervaring
De ervaring van Mascha

De ervaring van Mascha

Snel geholpen door supervriendelijk personeel, dat was voor Mascha de reden om terug te komen naar Xpert Clinics Proctologie.

Pijn door anale fissuur
Mascha: “Jaren geleden heb ik in het ziekenhuis inwendige aambeien weg laten halen. Daardoor kreeg ik twee getromboseerde aambeien en een anale fissuur. In een andere kliniek zijn die aambeien toen weggehaald, maar dat scheurtje kon niet tegelijk behandeld worden zeiden ze. Ik werd gek van de pijn en heb huilend die kliniek gebeld, maar ik kon pas na twee weken terugkomen.

Ik ben toen gaan googelen en kwam bij Xpert Clinics in Den Haag terecht. Ik heb ze gebeld en ik denk dat ze aan mijn stem hoorden hoe erg het was. Ik mocht dezelfde dag komen. De assistente aan de balie was superlief en haalde er met spoed een dokter bij. Die gaf me botox voor het fissuurtje. Dat was op dat moment zelf al een opluchting en na een dag of vijf was ik van mijn klachten af.

‘Baby botox’
Ik had dus al een goede ervaring met Xpert Clinics toen ik een tijdje terug opnieuw een fissuurtje kreeg. In woon in Amsterdam dus deze keer ben ik naar Amsterdam gegaan. Ik kon binnen drie dagen terecht bij dr. Mariëlle Vehmeijer. Ik kreeg opnieuw botox, maar deze keer heb ik om een ‘baby botox’ gevraagd. De vorige keer had ik namelijk wat moeite met ontlasting ophouden. Die kleinere dosis werkte prima, de spanning was eraf en ik had geen problemen met ontlasting.

Kleine ingreep voor skin tags
Tijdens het onderzoek constateerde de arts dat ik ook wat skintags had. Eentje drukte tegen de fissuur aan waardoor die niet goed kon genezen. Ze stelde voor om die weg te halen. Daar zag ik enorm tegenop, ik had horrorverhalen gelezen over open wonden. Maar ze was heel vriendelijk en legde uit dat je er nauwelijks wat van voelt. Ik heb het dus gedaan en achteraf denk ik: ik had het veel eerder moeten doen. Het was echt appeltje-eitje.

Wereld van verschil met het ziekenhuis
Wat mij heel erg opvalt bij deze kliniek: het supervriendelijke personeel. Zo heb ik het nog nooit meegemaakt. Anale klachten zijn toch een beetje gênant, maar iedereen is zo vriendelijk en stelt je op je gemak. De klinieken zijn heel schoon en supermodern. Na de ingreep werd ik netjes teruggebeld hoe het ging. Ook heb ik veel tips gekregen voor voeding, dat was top. Het is een wereld van verschil met het ziekenhuis, van mij krijgen ze voor alles een 10!”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02Maak een afspraak