Ervaring
De aambeien en marisken behandeling van Marije

De aambeien en marisken behandeling van Marije

"Ik kwam eigenlijk voor aambeien en marisken, maar werd óók geholpen aan de knipwond na mijn bevalling."

Na 5,5 maand had ik nog steeds klachten

Marije: “Dat ik door dr. Mirre de Noo geholpen ben aan de knipwond waar ik zoveel last van had, was puur toeval. Ik kwam eigenlijk omdat ik aambeien en marisken had waar ik vanaf wilde. Voor de knip van de bevalling was ik onder behandeling bij een gynaecoloog. Na de bevalling had ik een flinke zwelling waardoor de hechtingen er heel snel zijn uitgegaan. De wond moest daardoor van binnenuit helen, maar dat gebeurde niet. Die open wond was heel pijnlijk: ik had er last van bij het plassen, ik kon geen normale broek aan, kon niet normaal lopen, zitten of bewegen. Alles deed pijn. De gynaecoloog zei: geef het tijd. De huisarts zei: je moet er niet meer zoveel aan denken. Maar we waren inmiddels al 5,5 maand verder, ik werd er enorm door beperkt en het genezingsproces bleef uit.  

Ik heb mijn leven weer terug

Toen dr. De Noo mij onderzocht en de knipwond zag, schrok ze. Zij erkende ook mijn pijn, dat vond ik heel fijn. Ik werd door haar serieus genomen. Tijdens een operatie heeft ze de aambeien en marisken / skin tags verwijderd, maar ook de knipwond schoongemaakt en opnieuw gehecht. Sindsdien heb ik mijn leven weer terug!
Na de operatie voelde ik meteen: het zit goed, ik kan mijn benen weer sluiten zonder pijn. Maar je hebt nog wel operatiepijn natuurlijk. De eerste vijf dagen heb ik op bed gelegen, de medicijnen genomen en veel geslapen. Op dag 6 merkte ik verbetering, en daarna ging het snel beter. Wat een opluchting! Na drie weken ben ik weer gaan werken.

Ik ben dr. De Noo heel dankbaar

Achteraf weet je pas hoeveel impact die wond heeft gehad. Ik was kapot na een rondje lopen, nu pas realiseer ik me wat een energielek het is geweest. Ik kan nu weer alles, ook met mijn kleintje spelen. Ik ben dr. De Noo dan ook heel dankbaar.”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02Maak een afspraak