Ervaring
Anton had al jaren last van aambeien

Anton had al jaren last van aambeien

"Had ik het maar eerder gedaan."

Ik heb mijn huisarts om verwijsbrief gevraagd

Anton: “Al een jaar of 15, 20 liep ik rond met aambeien maar ik was huiverig om er iets aan te laten doen. Lang geleden ben ik aan een fistel geopereerd en dat was een nare ervaring. Dat bezoek aan de huisarts stelde ik dus elke keer weer uit. Afgelopen zomer ging het fietsen bijna niet meer, zoveel last had ik. Toen heb ik toch maar de huisarts gebeld en om een verwijsbrief gevraagd. Op internet had ik Xpert Clinics Proctologie gevonden. Ik heb gebeld en kon al binnen een week komen.

Ik voelde bijna niks

Het gesprek met dr. Mirre de Noo verliep heel ontspannen. Ik kon alles gewoon vertellen, dat was prettig. Omdat de aambeien zo groot waren, moesten ze operatief verwijderd worden. De operatie werd twee weken later gepland, het ging allemaal heel snel.
Voor de ingreep kreeg ik een kleine narcose. De verpleegkundige had gezegd: ga na de operatie maar twee weken op de bank liggen met Netflix, want je kunt weinig. Nou, dat viel reuze mee. Ik ben op dinsdag geholpen en heb meteen de voorgeschreven pijnstillers genomen. De dag daarna voelde ik me goed, dus ik dacht: ik ga een stukje wandelen met de honden, kijken hoe het gaat. Ik heb toen een kilometer of acht gelopen, ik voelde bijna niks. Tot en met zaterdag heb ik pijnstilling genomen, daarna ben ik ermee gestopt. Ik had nauwelijks last, alleen met de ontlasting voelde ik wel wat.

Ik ben er dol-dolgelukkig mee

Vorige week ben ik op controle geweest, het is helemaal weg. Ik ben er dol- en dolgelukkig mee. Na de stoelgang is schoonmaken veel makkelijker. Als ik dit eerder had geweten, had ik het 20 jaar eerder laten doen."

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02Maak een afspraak