Drs. Joost Nonner

Drs. Joost Nonner
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Nonner, J. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
“Wij nemen de tijd voor onze patiënten en er is veel aandacht voor nazorg.”
Locaties

“In een zelfstandig behandelcentrum zoals Xpert Clinics Proctologie kun je je richten op een specifieke patiëntengroep en hierdoor efficiënt en doelgericht te werk gaan. Je kan de tijd nemen voor patiënten en ook aandacht hebben voor de nazorg. Dit komt ten goede aan het gehele behandelproces.
Mijn specialisatie is oncologische en colorectale chirurgie, met hierbij speciale aandacht voor bekkenbodem pathologie en proctologie. De gevarieerde patiëntenpopulatie en diversiteit aan aandoeningen spreken mij zeer aan. Hierbij is het een uitdaging om samen met de patiënt steeds de juiste behandeling op te starten.
Ik behandel zowel patiënten met uitgebreide als beperkte aandoeningen. Hierbij streef ik ernaar voor elke patiënt aandacht te hebben en een goede relatie op te bouwen.
Ik heb ooit een patiënt behandeld met langdurig bestaande proctologische klachten. Hij was al jarenlang dagelijks bezig was om zijn klachten onder controle te houden en om dit voor de buitenwereld verborgen te houden. Nadat hij uiteindelijk de stap had genomen naar zijn huisarts te gaan, heb ik hem verder geholpen op het proctologisch spreekuur. Na een relatief eenvoudige ingreep, waren de klachten van deze patiënt geheel verdwenen. Hij had niet gedacht ooit weer een normaal leven te kunnen leiden en was zeer tevreden over de uitkomst van deze behandeling.”

Drs. Joost Nonner (1976) behaalde zijn artsexamen cum laude aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Zijn specialisatie opleiding Heelkunde volgde hij tevens aan het Erasmus en vervolgens in het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan de IJssel. In 2010 rondde hij zijn studie Differentiatie gastro-intestinale en oncologische chirurgie af. Drs. Nonner is op dit moment werkzaam in het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam en sinds 2017 werkt hij ook als chirurg bij Xpert Clinics Proctologie.

  • BIG nummer
    59058765501
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02Maak een afspraak