Drs. Johannes Wegdam

Drs. Johannes Wegdam
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Wegdam, J.A. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
“Een tevreden en gelukkige patiënt, dat is mijn drijfveer.”
Locaties

“Bij Xpert Clinics proctologie nemen we ruimschoots de tijd voor patiënten met anale aandoeningen om ze te helpen. Het (zorg)personeel en de kliniek stralen rust en discretie uit en er wordt hoge kwaliteit van zorg geboden.
Als chirurg, gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met aandoeningen in de buikholte (zoals (endel)darmkanker of acute ontstekingen aan andere buikorganen) en in aandoeningen van de buikwand (zoals lies- en grote littekenbreuken) moet ik in het ziekenhuis vaak een grote operatie doen om ze te kunnen behandelen.
Patiënten met proctologische aandoeningen, die vaak erg vervelende klachten hebben die hun dagelijkse leven al lang beheersen, zijn daarentegen meestal met een minder grote ingreep van hun klachten af te helpen. Deze anale klachten zijn vaak prima te verhelpen bij Xpert Clinics proctologie. De afwisseling van beide groepen patiënten maakt mijn vak interessant en breed.
Als dokter probeer ik voor mijn patiënt het verschil te maken door te helpen genezen, pijn te verzachten en troost te bieden als dat nodig is. Een tevreden en gelukkige patiënt, dat is mijn drijfveer.”

Drs. Johannes Wegdam volgde zijn opleiding bij Alysis Zorggroep Arnhem en UMC St. Radboud Nijmegen. Naast Xpert Clinics proctologie werkt hij ook in het Elkerliek ziekenhuis Helmond.

  • AGB code
    03033443
  • BIG nummer
    29046531501
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02Maak een afspraak