Dr. Jacqueline van Laarhoven

Dr. Jacqueline van Laarhoven
“Mijn patiënten zeggen bijna allemaal: "Had ik deze behandeling maar eerder gedaan!”
Locaties

"Ik ben gespecialiseerd als gastro-enterologisch chirurg met speciale aandacht voor proctologie, complexe fistels en bekkenbodem aandoeningen.
Ik richt mij voornamelijk op vrouwen die, bijvoorbeeld na een zwangerschap of bevalling, klachten van pijn, incontinentie, aambeien of overtollig huid rond de anus hebben. Ik begeleid hen bij hun klachten en bepaal samen een behandelplan.

Vaak wachten patiënten enige tijd met het zoeken van hulp voor hun klachten door bijvoorbeeld schaamte of angst. Door een vaak relatief eenvoudige behandeling kun je patiënten weer kwaliteit van leven terug geven. Dat maakt het enorm dankbaar werk.
Ik probeer de kwaliteit van leven van mijn patiënten te verbeteren. Veel vrouwen lopen met klachten rond van de bekkenbodem of het anale gebied, waar ze met niemand over durven te praten. Ik streef er naar dat zij mij weten te vinden en ik samen met hen een behandeltraject kan starten.
Daarnaast streef ik er met mijn werk naar patiënten te counselen naar een gezondere leefstijl. Een deel van de proctologische klachten hebben hun oorzaak in een vezelarm dieet en verkeerd toiletgedrag.

In de kliniek werken we met een team met toegewijde proctologisch chirurgen. Omdat alle chirurgen de proctologie als focusgebied hebben, hebben we eenzelfde doel: hoogwaardige zorg leveren. De communicatie van het team in de kliniek is goed en laagdrempelig. Verbeteringen kunnen doorgevoerd worden en verzanden niet in diverse management lagen."

  • BIG nummer
    89915421601
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02Maak een afspraak