Drs. Ellis Schipper

Drs. Ellis Schipper
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Schipper, E.E. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
“Vaak kan ik met een relatief simpele behandeling de klachten verhelpen.”
Locaties

"Ik ben bij Xpert Clinics Proctologie gaan werken omdat de zorg rondom een toch nog steeds zeer beladen klacht, hier ontzettend goed is opgezet. Er is ruim voldoende tijd om de klacht goed in kaart te brengen en samen tot een behandeling te komen. Klachten van en rondom de anus komen zeer frequent voor, maar de behandeling ervan is niet in ieder ziekenhuis zo opgezet dat patiënten een chirurg krijgen die proctologie als aandachtsgebied heeft. Bij Xpert Clinics is dit 100% het geval.
In de proctologie kom je veel patiënten tegen die al jaren lang last hebben van een zeer hinderlijke klacht, die je vaak met een relatief simpele behandeling kan verhelpen en waarbij patiënten vaak zeer opgelucht je spreekkamer verlaten. Het allerbelangrijkste is een tevreden patiënt die regie heeft over zijn/haar behandeling. Niet iedere patiënt is hetzelfde en heeft dezelfde behandelwensen, derhalve probeer ik altijd te streven naar therapie op maat."

Drs. Ellis Schipper is in het UMC St Radboud, Rijnstate opgeleid tot gastro-enterologisch chirurg en oncologisch chirurg. Dit betekent dat zij zich bezighoudt met aandoeningen van het gehele maagdarmstelsel (waaronder dus ook klachten in en rondom de anus) en met de behandeling van kanker (borstkanker, darmkanker, huidkanker).

  • AGB code
    03101507
  • BIG nummer
    29062993001
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02Maak een afspraak