Corona-update 20 december: uw afspraak/behandeling gaat gewoon door.

Corona-update 20 december: uw afspraak/behandeling gaat gewoon door.

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen zaterdag, zien wij op basis van de berichtgeving geen noodzaak om onze zorg aan te passen. 

Sinds de uitbraak van het coronavirus hanteren wij strikt de meest actuele richtlijnen van het RIVM. Hierdoor kunnen wij ook nu onze zorgverlening op een veilige manier blijven aanbieden. We volgen de berichtgeving op de voet en mocht de situatie veranderen, dan informeren wij u hierover. 

Heeft u reeds een afspraak of bent u onder behandeling bij ons, dan wijzigt er niets en ontvangen wij u graag op een van onze klinieken.  Wilt u een afspraak maken? Ook dan heten wij u van harte welkom.   
 
Mond-neusmasker verplicht tijdens uw bezoek 
Het dragen van een mond-neusmasker is verplicht voor alle patiënten, medewerkers en artsen. Beschikt u zelf niet over een mond-neusmasker dan bieden wij u dit bij de ingang van onze klinieken aan. Om het aantal bezoekers in onze kliniek te beperken, ontvangen wij u bij voorkeur zonder begeleiding. Tenzij dit noodzakelijk is in verband met uw mobiliteit of om een andere zwaarwegende reden.
 
Wij danken u alvast hartelijk voor uw medewerking. 

Voor een overzicht van onze richtlijnen voor uw bezoek klik hier

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02Maak een afspraak