Ervaring
Sabine kon snel worden behandeld aan haar marisken

Sabine kon snel worden behandeld aan haar marisken

"Dankzij de persoonlijke aandacht van iedereen liep ik, ondanks de wat ongemakkelijke ingreep, met een heel goed gevoel weer naar buiten."

Binnen een week op consult

Sabine (28): “De huisarts verwees me naar een chirurg in het ziekenhuis, maar na een intakegesprek moest ik vier maanden wachten tot er plek was. De opnamedag verliep heel chaotisch. In kwam op een zaal terecht, bij elk bed zaten bezoekers en toen vond de verpleegkundige het nodig mijn medische gegevens door de zaal te roepen. Redelijk gênant… 
Na urenlang wachten, dacht ik: ik ga naar huis. Ik heb er geen zin in als een nummer behandeld te worden.
Via internet vond ik Xpert Clinics Proctologie, waar ik al binnen een week terecht kon voor een consult. Wat een verademing: bij binnenkomst stelde zelfs de receptioniste zich even voor. Tijdens het consult is de chirurg er de hele tijd bijgebleven, hij heeft uitgebreid uitgelegd wat hij ging doen aan mijn marisken en er zelfs een tekeningetje bij gemaakt. Ik dacht nog: heeft een arts hier zoveel tijd voor zijn patiënten? 

Alle tijd en persoonlijke zorg

Ik kon al mijn vragen stellen en had daardoor een veel beter beeld van de ingreep. De operatie is me 100% meegevallen. Het verplegend personeel neemt alle tijd voor je en biedt veel persoonlijke zorg. De ontspannen manier waarop ik benaderd werd, maakte dat ik er makkelijker over kon praten. Ik voelde me echt in goede handen. Dankzij de persoonlijke aandacht van iedereen liep ik, ondanks de wat ongemakkelijke ingreep,
met een heel goed gevoel weer naar buiten. Ik heb dan ook al veel mensen uit mijn omgeving Xpert Clinics Proctologie aangeraden!”

Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02Maak een afspraak