Dr. Pascal Teeuwen

Dr. Pascal Teeuwen
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Teeuwen, P.H.E. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.
“Achteraf hoor ik mijn patiënten vaak zeggen dat ze veel eerder hadden moeten komen.”
Locaties

"Xpert Clinics Proctologie biedt een fantastische gelegenheid om mensen snel en doeltreffend te helpen met een lichamelijk probleem. Deze problemen zijn vaak minder complex dan waar ik mee van doen heb in het ziekenhuis, maar dit maakt dat er veel meer continuïteit aan hoogwaardige zorg geboden kan worden. Zo zien patiënten voor, tijdens en na de operatie dezelfde arts. Bovendien zijn de logistieke lijnen zo kort, dat iedereen ook nog eens relatief snel geholpen kan worden. Deze eigenschappen worden door veel mensen als zeer prettig ervaren.
Mijn werk bij Xpert Clinics Proctologie bestaat uit het behandelen van patiënten met anale aandoeningen. Het geeft enorm veel voldoening om mensen met dergelijke aandoening te helpen en te begeleiden. Vanwege het schaamtegevoel duurt het vaak lang voordat mensen de stap naar een proctoloog durven te zetten. Ik probeer, samen met mijn team, om mijn patiënten op hun gemak te stellen en hen zo snel, veilig en discreet mogelijk van hun klachten af te helpen. Achteraf hoor ik mijn patiënten vaak zeggen dat ze veel eerder hadden moeten komen.
Ik streef ernaar patiënten met een gezondheidsprobleem, groot of klein, zo goed als mogelijk te helpen. Hierbij moet de behandeling altijd bij de patiënt passen: een behandeling op maat!
Het is niet zo dat elke behandeling past in het leven van de individuele patiënt. Hierover kan iemand alleen beslissen als hij of zij goed geïnformeerd is over de aard van de aandoening en de mogelijkheden voor behandeling."

Pascal Teeuwen (1980) is chirurg in het ziekenhuis en werkt daarnaast als proctoloog, chirurg gespecialiseerd in anale aandoeningen, bij Xpert Clinics Proctologie in Eindhoven.

  • AGB code
    03064004
  • BIG nummer
    09064526301
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02Maak een afspraak