Dr. Arno Oomen

Dr. Arno Oomen
“Ik mag bijdragen in de zorg van enorm frequent voorkomende problemen, die op relatief eenvoudige wijze in belangrijke mate te verhelpen zijn.”
Locaties

“Werken bij Xpert Clinics protologie en in het ziekenhuis betekent voor mij ‘the best of two worlds’. De toegangstijden bij Xpert Clinics zijn een stuk aangenamer dan in het ziekenhuis en de zorg die door ASA classificatie hier niet verricht kan worden, behandel ik weer in het ziekenhuis.

Bij Xpert Clinics leveren we kwalitatief hoge zorg met een zeer persoonlijke benadering. Samen met mijn collega’s dragen we bij in een stuk pathologie wat enorm groot is, ten onrechte onderbelicht en daardoor zeer dankbaar werk.

Ik ben algemeen chirurg, naast mijn differentiatie in de vaatchirurgie. Ik ben juist gelukkig met het gegeven dat ik in een vak wat steeds verder gedifferentieerd wordt, nog algemeen chirurgische zorg kan leveren. Ik mag bijdragen in de zorg van enorm frequent voorkomende problemen, die op relatief eenvoudige wijze in belangrijke mate te verhelpen zijn. Voldoende variatie om mijn vak interessant te houden en door het frequent voorkomen van de genoemde pathologie mag ik veel mensen snel en kwalitatief goed helpen. Proctologische aandoeningen, en in het ziekenhuis liesbreuken, galblaaspathologie…niet allemaal rocket science, wel frequent voorkomend en met veel impact voor de individuele patiënt. Fijn om hier een rol in te kunnen spelen.

Wat ik nastreef is eenvoudigweg het leed voor de individuele patiënt, op kwalitatief goede wijze, zo snel als mogelijk (en nodig) te verzachten in goede samenspraak met patiënt en op een manier die past en begrijpelijk is voor de patiënt (en evt zijn/haar naasten).”

Dr. Arno Oomen volgde zijn opleiding heelkunde in Nijmegen met differentiatie vaatchirurgie. Naast het werk in het Anna Ziekenhuis Geldrop is dr. Oomen sinds 2022 ook werkzaam bij Xpert Clinics Proctologie Eindhoven.

  • BIG nummer
    49041671301
Maak een afspraak
Bel 088 778 52 02 Plan een intake